Guangdong TIDEDAY Industrial Co, Ltd

Produk yang berkualiti tinggi, Perkhidmatan profesional, pembekal teras Bluetooth!

Rumah > Berita > Kandungan
Masa Pengecasan USB Pengecas
- Oct 11, 2017 -

Pengecas USB Pengecasan masa

Dengan perkembangan industri digital elektronik, jenis pengecas USB juga semakin banyak, dan jenama juga berbeza. Ramai di antara anda mungkin mengalami demam dalam telefon bimbit anda atau pengecas USB, dan sesetengah orang akan panik dan ada yang akan mendapati ia normal dan normal. Jadi bagaimana dengan demam pengecas USB? Pengeluar pengecas usb:

Apa yang berlaku kepada demam pengecas USB

Apabila pengecas USB dikenakan, demam adalah normal, tetapi jika ia cukup panas, anda harus memberi perhatian kepada kualiti produk. Pengecas USB asal tidak akan diketepikan. Semasa mengecas, perhatikan sama ada pengecas USB serasi dengan telefon bimbit.

Di samping itu, jika pengecas USB tidak dimasukkan ke tempat pengudaraan untuk memanaskan haba, atau jika masa pengecasan terlalu panjang, komponen elektronik dalaman berada dalam keadaan bersedia, dan ia akan menjadi panas. Oleh itu, palam pengecas USB akan menjadi panas apabila masa yang panjang. Atau pengecas USB anda tidak serasi dengan perkakas.

Salah satu faktor utama isipadu pengecas USB adalah panas, untuk mudah dibawa, pengecas USB, kita cenderung menyukai arah pembangunan penjual yang lebih kecil untuk pembangunan yang kecil dan indah. Tetapi semakin kecil jumlahnya, lebih buruk lagi pelesapan haba, semakin tinggi permintaan untuk komponen elektronik. Mengambil kapasitans, kapasitor voltan tinggi dalam kes kapasiti tidak berubah, juga jumlah volum yang lebih kecil dan lebih baik dari segi tekanan dan suhu, tetapi tidak akan memecahkan voltan kapasitans, tahan haba akan pecah kapasiti yang cukup terbuka.

Sekali lagi dengan populariti telefon pintar, pengecas usb kini semakin tinggi dan lebih tinggi, mesin fungsional umur 500 mega USB charger sudah tidak dapat memenuhi permintaan pengguna untuk mempercepatkan kelajuan, di depan apa yang kita sebut munculnya muatan cepat secara historis tidak dapat dielakkan , jadi kita lihat pengecas USB biasa semasa 2 atau lebih. Pengecas USB seperti ini juga sangat kosong dan panas semasa mengecas. Suhu pengecas USB tinggi dengan tiub suis pengecas USB. Sekiranya tiub suis tidak tinggi, maka pas semasa, dan pemanasan akan lebih banyak.

Sekarang semua orang tahu bagaimana pengecas USB sedang memanas! Tentu saja, sebab-sebab yang disebabkan oleh demam adalah fenomena biasa, tetapi jika pengecas USB benar-benar panas dalam tahap panas atau rosak, ia mestilah tergolong dalam fenomena yang tidak normal, semua orang harus waspada.