Guangdong TIDEDAY Industrial Co, Ltd

Produk yang berkualiti tinggi, Perkhidmatan profesional, pembekal teras Bluetooth!

Rumah > Berita > Kandungan
Sinaran Main fon telinga
- Sep 07, 2017 -

Sinaran Main fon telinga

Kita semua tahu bahawa telefon bimbit pada sinaran tubuh manusia adalah agak besar, apabila orang ramai menggunakan telefon, Stesen telefon mudah alih untuk menghantar gelombang radio, dan gelombang radio akan lebih atau kurang diserap oleh tubuh, radio merupakan radiasi telefon mudah alih.

Dengan populariti barangan elektronik penggunaan radiasi dengan perkataan yang lebih banyak dan lebih sensitif, kita semua tahu bahawa masa yang panjang dengan perkara kuat sumber radiasi pada tubuh manusia menyakiti banyak. Jadi, sekarang di pasaran, pelbagai radiasi produk telah muncul, dan fon kepala kebanyakannya digunakan dalam orang-orang yang menggunakan telefon mudah alih, ia boleh memainkan peranan dengan radiasi.

Kini Sains dan teknologi boleh hanya bergantung kepada isyarat radio untuk memudahkan penghantaran maklumat, jadi radiasi telefon bimbit tidak dapat dielakkan. Telefon mudah alih adalah sumber radiasi yang sangat kuat, terutamanya penggera adalah kuasa segera telefon, panggilan kerap jangka panjang boleh juga membuat orang mati secara tiba-tiba.

Malah, prinsip asas fon kepala adalah untuk tarik otak dan jarak di antara telefon, tetapi jika bertentangan dengan prinsip ini tidak boleh benar-benar memainkan peranan radiasi. Sejak intensiti radiasi adalah berkadar songsang dengan kuasa dua jarak, ia adalah paling berkesan untuk mengekalkan jarak dalam permohonan untuk mengelakkan radiasi telefon mudah alih. Otak adalah yang paling sensitif kepada radiasi telefon bimbit organ, jadi dalam penggunaan dan membawa telefon untuk memastikan otak dan telefon bimbit dalam jarak tertentu adalah sangat kritikal. Dengan fon kepala, kualiti bunyi yang baik adalah sangat menyenangkan, kerana ia bersambung terus ke telinga tulang untuk saraf telinga, sering seorang sahabat bertanya, bagaimana untuk memakai fon kepala pada akhirnya mengalami fon kepala kualiti bunyi terbaik?

1, mula-mula semua untuk memasukkan telinga perlahan-lahan ke dalam telinga, dan kemudian sedikit untuk menolak dalam sedikit, tangan untuk mengembangkan earmuffs, supaya telinga boleh ditutup.

2, dengan telinga kiri, anda boleh menggunakan tangan kanan untuk merebut bentuk telinga kiri, supaya saluran telinga meningkat, maka anda perlahan-lahan boleh menolak earmet itu ke dalam telinga, menunggu sehingga tempat yang dimeteraikan untuk berhenti.

3, dan kemudian meletakkan bentuk, supaya telinga dalam keadaan semulajadi, sebelah kanan langkah-langkah telinga adalah sama. (Dtaitech Co., Ltd) adalah sebuah syarikat profesional yang mengkhusus dalam pengeluaran, jualan dan perkhidmatan mewah dengar R & D, dengar dengar dan produk audio, serta pemilihan fon kepala yang baik. Profesional pengeluaran dan penjualan logam fon kepala, fon kepala buluh, fon kepala sejagat, tablet fon kepala, lipat fon kepala, fon kepala porselin putih, pelbagai produk, untuk menjalankan perniagaan borong adat, mengalu-alukan pelanggan baru dan lama Perolehan perunding!