Guangdong TIDEDAY Industrial Co, Ltd

Produk yang berkualiti tinggi, Perkhidmatan profesional, pembekal teras Bluetooth!

Rumah > Pameran > Kandungan
Wayarles Bluetooth penceramah membuat hidup anda lebih menarik
- Dec 27, 2016 -

Rumah jauh, bukan sahaja kaki membosankan menunggu, kesesakan jalan raya, letih mengembara dalam perjalanan pulang dalam masa untuk menjadi lebih lama. Mungkin, Bao, bangku, benih tembikai, mengecas artifak yang anda akan bersedia, tetapi tanpa wayar speaker Bluetooth anda perlu mengambil artifak ini baru, kerana ia akan menjadikan masa perjalanan anda adalah berbeza!
Hivi sejarah wayarles Bluetooth speaker adalah yang terkecil wayarles Bluetooth Speaker, menggunakan bahan yang khas, khususnya ringan dan padat, senang di bawa. Saiz kotak seperti Apple, beg anda adalah amat mudah untuk mencari tempat berehat.
Hivi warisan wayarles Bluetooth pembesar suara bunyi menumpu kepada kualiti falsafah, hivi, seperti biasa, sangat baik bunyi kualiti dan prestasi yang stabil. Sama ada ia disiarkan melalui muzik elegan, masih suka lagu-lagu pop, dengan mudah, semulajadi sebenar. Merlot, Jalan rumah ini bukan lagi semata-mata.
Wayarles Bluetooth speaker built-in Bluetooth (Bluetooth), dan saling peranti seperti telefon bimbit, leper dan padat, mudah untuk membina sistem muzik. Untuk berkongsi muzik yang baik dengan rakan-rakan yang membuat muzik indah memudahkan perjalanan keletihan, berhampiran bandar perasaan malu, anda mungkin boleh untuk menuai satu rakan-rakan likeminded.
Wayarles Bluetooth pembesar suara terbina dalam bateri boleh dicas semula, untuk membawa anda masa main balik muzik yang panjang. Melodi yang ditemani long, menunggu, trafik jem telah menjadi tidak lagi bosan, hati anda bahkan lebih.