Guangdong TIDEDAY Industrial Co, Ltd

Produk yang berkualiti tinggi, Perkhidmatan profesional, pembekal teras Bluetooth!

Rumah > Pameran > Kandungan
Apabila membeli set kepala Bluetooth, yang mengambil kira aspek-aspek
- Dec 27, 2016 -

Kualiti produk
Beli set kepala Bluetooth harus memberi lebih perhatian kepada kualiti dan prestasi produk, seperti hayat bateri, tahap radiasi. Dan umum miskin kualiti atau kurang kualiti Bluetooth set kepala, bagi kawalan kos, mutu kerja dalam kedua-dua, atau bahan-bahan yang tidak terjamin, miskin kualiti produk, penggunaan sebenar fungsi data yang berbeza-beza secara meluas, dan jumlah radiasi yang amat tinggi.
Kualiti panggilan yang
Kerana kualiti adalah sukatan asas merupakan parameter kualiti set kepala Bluetooth, biasanya menggunakan set kepala Bluetooth rod yang direka, mikrofon lebih dekat ke mulut, dan kualiti panggilan yang unggul jenis produk lain.
Masa sedia
Kerana ini adalah telefon yang sama untuk kegunaan harian, fon telinga masa siap sedia adalah lebih lama, sering mengenakan masalah dapat dielakkan, yang adalah satu ukuran set kepala Bluetooth.
Keselesaan memakai
Telinga manusia adalah lebih halus, jika bahan gelung telinga dengar yang tidak baik, atau terdapat beberapa kecacatan dalam rekabentuk, dipakai setelah sekian lama, akan menghasilkan perasaan ketidakselesaan. Jadi sebelum anda membeli hendaklah disemak dengan teliti, pilih set kepala Bluetooth yang sesuai dengan anda telinga berbentuk.
Penggunaan
Membeli set kepala Bluetooth, terutamanya kepada apa yang perlu dibeli? Ia bergantung apa yang anda terutamanya menggunakannya untuk--pertama yang digunakan dalam pembelajaran bahasa. Hanya perlu memilih fon kepala lebih murah hanya untuk kepala dengan Kawalan kelantangan selama-lamanya, II digunakan untuk mendengar berita. Fon telinga magnet biasa. ③ digunakan untuk mendengar muzik. Muzik umum, hanya beli telefon paras, seperti auscultation atau set kepala gegelung bergerak. Jika anda menikmati muzik bermutu tinggi, anda tidak perlu mengambil berat tentang harga, beli fon kepala tinggi-kesetiaan, seperti set kepala gegelung bergerak, rata atau condenser berkualiti tinggi. BRD fon kepala dengan berprestasi tinggi adalah pilihan pertama. ④ mudah untuk digunakan. Wayarles Bluetooth fon kepala tanpa wayar, amat mudah untuk digunakan, Terdapat juga fon kepala dengan fungsi radio, membolehkan anda untuk mendengar semua jenis muzik dan Bahasa program pada bila-bila masa. Saluran ⑤. Peranti penguat kuasa tunggal-saluran dan saluran dual-dilengkapi dengan single dan double-saluran fon kepala.
Keserasian
Apabila memilih set kepala Bluetooth, masalah yang paling penting adalah bahawa telefon bimbit dan alat dengar serasi. Beberapa set kepala Bluetooth adalah tidak serasi dengan telefon bimbit, terutamanya kerana spesifikasi yang berbeza. ---HandfreeProfile set kepala Bluetooth mempunyai tiga spesifikasi utama (HFP) dan HeadsetPro-fail (HSP) dan A2DP tiga. Wakil-wakil dari HFP bebas tangan fungsi, dan HSP mewakili fungsi set kepala. Pengguna perlu memastikan telefon mudah alih anda menyokong jenis spesifikasi, dan kemudian pilih yang betul-betul Bluetooth set kepala berpasangan. A2DP adalah sebuah spesifikasi penghantaran audio yang canggih, yang membolehkan penghantaran isyarat audio stereo, banyak kualiti yang lebih baik berbanding HFP dan HSP.
Menyokong HFP dalam format agak lengkap telefon bimbit set kepala Bluetooth, pengguna boleh beroperasi pada set telefon set kepala di dail semula, panggilan tempahan, enggan mendengar panggilan seperti pilihan bebas tangan. Nokia, Motorola, Sony Ericsson Bluetooth set kepala dilancarkan hampir kesemuanya dikuasai oleh HFP format yang disokong. Terdapat juga sesetengah model juga menyokong HFP dan HSP. Khas set kepala Bluetooth A2DP format, serasi dengan format HSP dan HFP, apakah setakat versi terbaik format.
Jenama cip
Pembekal set kepala Bluetooth cip tiada akan tiga syarikat besar, adalah Bersatu Kingdomand #39; s CSR Corporation, satu lagi adalah Amerika Syarikat Perbadanan Broadcom, Broadcomand #39; s produk di pasaran yang menyumbang lebih daripada 80%.
Penghantaran jarak
Jarak penghantaran Bluetooth adalah juga lebih prihatin tentang masalah itu. Tiada kena mengena dengan versi Bluetooth Bluetooth jarak penghantaran, bergantung kepada kecanggihan teknologi. PowerClass2 standard penghantaran jarak 10 meter dan taraf PowerClass1 penghantaran jarak jauh sehingga 100 meter, dan suara stereo Hi-Fi. Secara umum, jarak yang tidak terlalu jauh dari telefon ke set kepala Bluetooth, jarak yang selamat penghantaran adalah kira-kira 2 juta kepada 3 m.
Versi
Apabila pengguna membeli set kepala Bluetooth, sering melihat Bluetooth1.1, 1.2, 2.0 + EDR, 2.1 + EDR dan tokoh-tokoh lain, angka mewakili spesifikasi yang berbeza. Kini 1.1 paling biasa, 1.2 adalah arus perdana baru, 2.0 telah dilancarkan pada tahun 2006, 2.1 + EDR versi, yang terbaru adalah 3.0 adalah arus perdana, 4.0 adalah teknologi Bluetooth terkini, nombor-nombor ini mewakili versi, juga mewakili keupayaan anti-jamming set kepala dari set kepala Bluetooth. Versi Bluetooth, kebimbangan kualiti isyarat yang diterima. Versi baru meletakkan penekanan yang lebih banyak untuk mengatasi bunyi bising. Versi baru boleh serasi mundur, pengguna harus mempertimbangkan harga dan permintaan.
Profil
Sebagai tambahan kepada fungsi pertimbangan, penampilan set kepala Bluetooth dan wearing keselesaan adalah kunci kepada pengguna mesti memberi perhatian kepada. Semua orang menghadapi pengguna yang berbeza sebelum anda membeli untuk mencuba memakai keselesaan, dan kemudian membeli.